Stralende Mama Turnaround!


Stralende Mama Turnaround
in 10 weken op weg naar een stralend gezond gezin
Start: 18 oktober 2014


foto: Vince Cavataio

Is het tijd om de gezondheid van jezelf en je gezin in eigen hand te nemen? Een proces wat voor veel moeders jaren duurt, is voor jou in 10 weken samengevat. Samen met andere vrouwen laat je je inspireren en ga je een avontuur aan op weg naar meer energie en een echt voedende levensstijl, onder warme en persoonlijke begeleiding. Een avontuur dat je leven, je gezondheid - en die van je kinderen en kleinkinderen - voorgoed kan veranderen.


Heb jij
- behoefte aan meer energie?
- het gevoel dat je nooit écht uitgerust wakker wordt, ook niet wanneer je wel voldoende slaapt?
- het gevoel dat de dagelijkse dingen je overweldigen?
- last van een opgeblazen gevoel, verstopping of andere darmklachten?
- eetbuien of flauwtes gedurende de dag?
- snel last van overprikkeling, irritatie of frustratie?
- last van verminderd zicht, nacht- of sneeuwblindheid?
- brood, zoetigheid of koffie nodig om de dag door te komen?
- wil je meer te weten komen over gezonde voeding en holistische gezondheid voor jezelf en je gezin?
- lijkt het je fijn jouw ervaringen en vragen kunnen delen in een groep gelijkgestemde moedermensen?

Heb je op één of meerdere vragen 'ja' geantwoord? Dan is dit programma je op het lijf geschreven. Anders dan bij de Stralende Mama Detox en de Stralende Mama Supermelk duurt dit programma geen 10 dagen, maar 10 weken. Om jou de kans te geven écht een blijvende verandering te maken. Dat maakt ook dat je als groep nóg hechter wordt en beter op elkaar afgestemd, zodat ook het groepsproces een nog sterkere positieve werking krijgt voor alle deelneemsters. Ook anders is dat je, in plaats van alleen aan het eind van het programma, ook tussendoor coachingssessies krijgt aangeboden om je optimaal te kunnen ondersteunen tijdens je avontuur. Je hebt dus de voordelen van een individueel coachingstraject én de voordelen van het groepsproces.


Hoe werkt het?

We starten met een groep moedermensen op hetzelfde moment. Elke week ontvang je van mij een bestand per email met daarin informatie over voeding, holistisch leven, inspiratie, affirmaties, boodschappenlijstjes, opdrachten en recepten. In de facebookgroep kunnen we met elkaar delen, elkaar steunen en inspireren. Ook ik ben dagelijks op facebook aanwezig om vragen te beantwoorden. En doe je dat liever per mail, dan mag dat natuurlijk ook. 


In dit programma is inbegrepen:

  • 10 weken voedingsplan
  • voedende recepten vol superfoods voor energieke mama's en gezonde kinderen
  • boodschappenlijst en tips
  • wekelijkse affirmaties die lichaam en geest voeden en jouw reis als moeder ondersteunen
  • informatie over voeding en holistische gezondheid waar je de rest van je leven iets aan hebt
  • contact met andere stralende moedermensen in een besloten facebookgroep, waar je je ervaringen kunt delen, steun van de groep kunt ervaren en andere inspirerende vrouwen ontmoet
  • écht persoonlijke begeleiding
  • onbeperkt emailsupport tijdens het hele programma
  • drie persoonlijke telefonische coachingssessies, waarna je een uitgebreide email ontvangt waarin alles nog eens op een rijtje staat, zodat je 't na kunt lezen.
Je hebt tijdens het programma mijn volledige steun en inzet om jouw doelen te bereiken. Alles hierboven en meer krijg je voor de prijs van 
€395,-.
of €135,- per maand (3 termijnen)

Ik begrijp dat voor sommigen €395,- erg veel geld is. Voor mij is dit bedrag nodig om het programma vorm te kunnen geven zoals ik dat nu doe. Warme en persoonlijke begeleiding is daarbij verreweg de krachtigste tool en motivator. Is het bedrag van desondanks niet haalbaar voor je, dan bestaat de mogelijkheid het programma te volgen zonder persoonlijke begeleiding: je betaalt dan €195,-. Je ontvangt dan wekelijks de bestanden en krijgt toegang tot de facebookgroep.

Ik sta open voor warm zakendoen of ruildiensten, mocht je heel graag willen aansluiten maar is het financieel niet haalbaar, dan kun je mij een email sturen. We kunnen dan kijken of we er samen uitkomen.

Geef je nu op! Stuur een email naar superfoodmama@gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten